Web Analytics Made Easy - Statcounter

علمای برجسته اهل‌سنت کردستان دیدگاه خود را نسبت به جایگاه والای امام جعفر صادق(ع) بیان کردند. ۰۸ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۲ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، امام جعفر صادق(ع) رئیس و بنیان‌گذار مکتب شیعه جعفری است، شخصیتی عالم و بزرگوار که در طول عمر 65 ساله خود، شاگردان بسیاری را در علوم و دانش‌های مختلف آموزش دادند به‌طوری که بسیاری از چهره‌های علمی و شخصیت‌های برجسته و مطرح در مکتب آن حضرت علم و دانش آموختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگاران خبرگزاری تسنیم در سنندج در میزگرد با حضور علمای برجسته اهل‌سنت کردستان به بررسی سیره و منش امام صادق علیه‌السلام در زندگی و حوزه تربیت شاگرد و جایگاه والای ایشان در بین جامعه اهل‌سنت پرداخته‌اند که در ادامه از نظر خوانندگان محترم می‌گذرد:

ماموستا رستمی: اهل‌سنت از دستورات امام جعفر صادق(ع)؛ پیشوای مسلمانان پیروی می‌کنند

ماموستا فایق رستمی نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق(ع) به تمام مسلمانان ایران اسلامی و مردم استان اظهار داشت: این امام همام(ع) در شهر مدینه متولد و عالم ربانی، دانا و اهل عرفان و معنویت بود.

وی افزود: امام صادق(ع) چهار هزار نفر شاگرد را آموزش می‌دادند و همیشه با چهره‌ای گشاده سخنان و سؤالات آنان را نیز گوش می‌داد و نه تنها در علوم اسلامی و علوم عربی بلکه در فقه، اصول، فلسفه، طب، فیزیک، شیمی، ریاضیات و در علوم طبیعی و اجتماعی مانند جغرافیا و تاریخ نیز تبحر خاصی داشت.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: از آنجاییکه امام صادق(ع) انسانی متواضع و از فضائل اخلاقی بسیاری برخوردار بود، اهل‌سنت نیز با الگو قرار دادن ایشان، از دستورات این پیشوای مسلمین پیروی می‌کنند.

ماموستا رستمی «خداپرستی، اسلام‌شناسی، راهنمایی و ترویج دین، عقاید و ارزش‌های اسلامی در بین مردم» را از جمله اهداف حضرت امام جعفر صادق(ع) در دوران امامت ایشان برشمرد و خاطرنشان کرد: شخصیت این امام بزرگوار تنها متعلق به شیعه نیست، بلکه مربوط به کل جهان اسلام و بشریت است.

ماموستا خدایی: امام صادق(ع) به‌دنبال تبلیغات دینی و مبارزه در راه حق بود

ماموستا عبدالرحمن خدایی امام جمعه سنندج نیز با تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق(ع) به تمام ملت ایران اظهار داشت: امام صادق(ع) یکی از عالمان بزرگ دینی و اهل‌سنت ارادت خاصی به این امام همام دارند.

وی افزود: امام صادق(ع) در دوران عمر با برکت خود به‌دنبال تبلیغات دینی، آگاهی و مبارزه مسلمانان در راه حق بود و شاگردانش تنها از میان مردم شیعه‌مذهب نبودند، بلکه حتی مردمانی از اهل‌سنت، یهودیان و مسیحیان هم در مکتب آن حضرت شاگردی کرده و از دانش و علم ایشان بهره می‌بردند.

استان کردستان غرق در سوگ و ماتم شهادت امام جعفر صادق(ع) شدسمنانی‌ها در عزای شهادت امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشستنداستان گلستان در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) به سوگ نشست

امام جمعه سنندج تصریح کرد: «ساده‌زیستی»، «دست‌گیری نیازمندان و محرومان»، «خیرخواهی و گذشت»، «کار و تلاش» و «عبادت» از ویژگی‌های برجسته شخصیتی امام صادق(ع) بود و ایشان در همه شئون زندگی، سیره پیامبر اکرم(ص) را الگوی رفتار خود قرار داده بودند.

ماموستا خدایی یادآور شد: امام جعفر صادق(ع) دارای شخصیتی علمی و جهانی بود و در طول دوران زندگی خود 4 هزار نفر از اهل تشیع، تسنن و یهودی شاگرد ایشان بودند و علوم دینی فرا می‌گرفتند و در پایان نیز شخصیت‌های برجسته‌ای تحویل جامعه اسلام دادند.

ماموستا راستی: تلمذ علمای اهل‌سنت نزد امام صادق(ع) بر هیچ‌ کس پوشیده نیست

ماموستا محمدامین راستی امام جمعه موقت سنندج نیز با تسلیت سالروز شهادت مظلومانه ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جعفر صادق(ع) به مردم سراسر کشور و استان کردستان اظهار داشت: امام جعفر صادق دارای شخصیتی علمی، دینی، مذهبی و جهانی بود و اهل‌ست کاملاً ایشان را قبول دارند.

وی افزود: اکثر علما و بزرگان اهل‌سنت نزد حضرت امام جعفر صادق(ع) بزرگوار، تلمذ کرده‌اند و این امر بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

امام جمعه موقت سنندج تصریح کرد: امام صادق(ع) در دوران زندگی خود به‌دنبال توسعه اقدامات علمی، فرهنگی و منبع و سرآمد علم و دانش بود بطوریکه 4 هزار نفر شاگرد ایشان بودند.

ماموستا راستی با بیان اینکه حضرت امام جعفر صادق(ع) در دوران زندگی خود محور توحید تمام مسلمانان جهان اسلام بود، یادآور شد: مسلمانان جامعه اسلامی باید با الگو قرار دادن شخصیت این امام همام(ع)، اتحاد و انسجام خود را حفظ کرده تا دشمنان اسلام را شکست بدهند.

ماموستا شیرزادی:امام صادق(ع) محور «وحدت و اتحاد» مسلمانان بودند

ماموستا مصطفی شیرزادی امام جمعه مریوان نیز با تسلیت شهادت ششمین خورشید آسمان ولایت و امامت حضرت امام صادق(ع) اظهار داشت: امام جعفر صادق انسانی عالم، کامل و نمونه عالی گذشت و خیرخواهی بودند.

وی افزود: شاگردان زیادی در مکتب امام جعفر صادق(ع) از علم، درایت، معقولی و اخلاق این امام همام بهره‌مند شدند.

امام جمعه مریوان تصریح کرد: امام صادق(ع) در دروان زندگیش «وحدت و اتحاد» در بین تمام مسلمانان ایجاد کرده بود و مردمانی را که تفرقه بین آنان ایجاد شده بود به مکتب خود دعوت می‌کرد و آنان را به خداپرستی و تشویق فراگیری علم دعوت می‌کرد.

ماموستا شیرزادی یادآور شد: فضایل و مناقب امام صادق(ع) بر کسی پوشیده نیست به‌طوری که ایشان در تمامی عصرها همواره نه تنها معلم شیعیان بلکه تمامی افراد بودند و شخصیت این امام همام به گونه‌ای بود که همه افراد می‌توانستند در زمینه‌های مختلف از آن بهره ببرند.

انتهای پیام/ ت

R7848/P/S6,66/CT13

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!

امام صادق (ع) از راوی سؤال می‌کنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ مسائل ما را مطرح می‌کنید؟ او جواب می‌دهد بله، این کار را می‌کنیم؛ یعنی همین مجموعه هیئات. حضرت می‌فرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها؛ من دوست می‌دارم این مجالس را. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مقام معظم رهبری در بیاناتی می‌فرمایند: «هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند و آنها شروع کردند؛ بعد از حادثه کربلا دور هم جمع می‌شدند.»

.

رهبر معظم انقلاب در در جلسه دیدار مداحان اهل بیت علیهم‌السلام به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) در تاریخ چهارم بهمن ماه 1400 به سابقه تشکیل هیئت از زمان ائمه اطهار علیهم‌السلام اشاره کرده و می‌فرمایند: «هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند و آنها شروع کردند؛ بعد از حادثه کربلا دور هم جمع می‌شدند. امام صادق (ع) از راوی سؤال می‌کنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ می‌نشینید دور هم صحبت می‌کنید، حرف می‌زنید؟ یعنی مسائل ما را مطرح می‌کنید؟ او جواب می‌دهد که بله، این کار را می‌کنیم؛ یعنی همین مجموعه هیئات. بعد حضرت می‌فرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها؛ من دوست می‌دارم این مجالس را. قربان آن دل! [می‌فرماید] مجالس شما را دوست می‌دارم. اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها و اَحیوا اَمرَنا؛ مسئله ما را زنده نگه دارید. «اَمرَنا» در کلمات ائمّه زیاد تکرار می‌شود؛ یعنی مسئله ما -به آن موضوع اساسی و محوری‌ای که ما بر اساس آن حرکت می‌کنیم، می‌گویند امر.»

 

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است

 

ایشان در ادامه تأکید کرده‌اند: «حالا ما اگر بخواهیم با تعبیرات امروزی مثلاً عرض بکنیم، اگر چه یک مقداری از آن معنای حقیقی فروکاسته می‌شود، مثلاً بگوییم راه ما، مکتب ما؛ اَحیوا اَمرَنا؛ یعنی راه ما را زنده نگه دارید، مکتب ما را زنده نگه دارید. در یک روایت دیگر که این هم در کافی هست، می‌فرماید که تَزَاوَروا وَ تَلَاقَوا وَ تَذاکَروا اَمرَنا وَ اَحیُوه‌؛ این هم همین ‌جور است؛ احیای امر است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • دسته عزاداری شهادت امام جعفر صادق (ع) -یزد
  • گوشه‌هایی از مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) از لنز دوربین شهروندخبرنگار‌ها
  • ‌همه گرفتاری‌ها با نماز اول وقت برطرف می‌شود
  • مداحی زیبای حاج مهدی رسولی به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • تمسک به وجود نازنین امام صادق(ع) برای امت اسلامی یک ضرورت است
  • عزاداری شهادت امام صادق(ع) در حرم حضرت معصومه(س)
  • مراسم عزاداری شهادت امام جعفر صادق (ع) در روستای بنگلایان بندرعباس
  • شمه ای از کرامات امام صادق(ع)