Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور نمایندگان مراجع عظام تقلید، خطبا، مبلغان دینی و ذاکران اهل بیت(ع)، مراسم سوگواری شهادت امام صادق(ع) در «دفتر حضرت آیت الله العظمی حکیم در تهران» و با حضور «آیت الله سید حسین روحانی پور دزفولی» مسئول دفتر این مرجع معظم تقلید برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «سید حسین موسوی اصفهانی» در دفتر آیت الله العظمی حکیم، امروز ۱۶ خرداد همزمان با سالروز شهادت حضرت صادق علیه الاسلام با بیان اینکه هرچه از حوزه های علمیه و مجالس روضه و کلاس حوزوی وجود دارد نتیجه تلاش امام باقر و حضرت صادق علیهما الاسلام است، اظهار کرد: امام صادق فرمودند نفقه در دبن، تقدیر معیشت و صبر در سختی ها، برترین کمال ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه بشریت باید برای کاهش مشکلات شان، و رسیدن به تعالی معنوی، باید این سخن حضرت صادق علیه الاسلام را نصب العین قرار دهند.

حجت الاسلام موسوی اصفهانی افزود: برگزاری مجالس دینی در دفاتر مراجع معظم تقلید از جمله دفتر حضرت آیت الله العظمی حکیم که با تلاش آیت الله آقای روحانی برگزار می شود، حاصل روضه هایی است که امام جعفر صادق علیه الاسلام در مصائب حضرت اباعبدالله برگزار کردند. این حضرت، اولین بار مجالس سوگواری حسینی را برگزار کردند.

وی در ادامه با بیان اینکه امام صادق (ع) درس های زیادی برای ما دارند، اطهار کرد: مبلغان دینی باید سبک زندگی و معارف حضرت صادق علیه الاسلام را برای مردم بیان و تبیین کنند. ارزش ما بنابر کلام امام صادق به مال و ثروت نیست بلکه به عبودیت است. انسان وقتی رسیده می شود که نفقه در دین داشته باشد.

بنا بر این گزارش، در مجلس روضه شهادت امام صادق علیه الاسلام، در دفتر حضرت آیت الله العظمی حکیم در تهران که آیت الله سید حسین روحانی روحانی پور دزفولی در آن حضور داشتند، جمعی از ذاکران اهل بیت علیهم الاسلام، مرثیه سرایی و عموم علما و طلاب و مردم، بر سینه زدند و سوگواری کردند.


یادآور می شود، دفتر حضرت آیت الله العظمی حکیم در تهران، در خیابان ۱۷ شهریور، نرسیده به میدان خراسان، کوچه نورمهدی واقع شده است و همه روزه پاسخگوی مردم است.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام صادق ع شهادت صادق علیه الاسلام حضرت صادق علیه امام صادق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۷۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است

 

 




به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان گفت: امام جعفر صادق(ع) بعنوان رئیس مذهب تشیع حق بزرگی بر عالم تشیع دارند که هر کس اندک مطالعه ای در حالات امام صادق(ع) داشته باشد، این مسئله برای او پوشیده نیست.

حجت الاسلام والمسلمین محمد مروارید گفت: سالروز شهادت امام صادق(ع) را تسلیت می گوییم و این امام همام حق بزرگی بر عالم تشیع دارند که هر کس اندک مطالعه ای در حالات امام صادق(ع) داشته باشد، این مسئله برای او پوشیده نیست.

وی با اشاره به تلاش ائمه معصومین(ع) برای انتقال معارف در دوره های گوناگون، تصریح کرد: دین مقدس اسلام در زمان پیامبر اکرم(ص) قوت گرفت و اساس اسلام از طرف پیامبر گرامی اسلام(ص) تبلیغ می شد، بعد از آن جنگ هائی ایجاد شد اما در عین حال در زمان حضرت امیرالمومنین(ع) نیز فرهنگ اسلامی سبب شد نهج البلاغه بعنوان دریائی از علوم و حکمت های اسلامی تدوین و توسط حضرت در جامعه انتشار یابد که از بزرگترین افتخارات می باشد.

استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان با بیان این که این از افتخارات بزرگ هر شیعی می باشد که امام اول او امیر مومنان(ع) است، خاطر نشان کرد: پس از رسول گرامی اسلام(ص) کمالات و ارزش های انسانی از هر امام به امام بعدی علی رغم شرائط سخت دوران انتقال می یابد آنطور که دوران امام حسن مجتبی(ع) نیز مصادف با خلافت معاویه است که انواع ظلم ها را روا داشتند و متاسفانه زمینه ای برای گسترش فرهنگ اسلامی فراهم نشد.

حجت الاسلام والمسلمین مروارید ادامه داد: خون مقدس سید الشهدا(ع) در کربلا زمینه ای کلیدی برای ترویج و بسط دین فراهم آورد و پس از ایشان نیز دوران امام سجاد(ع) سراسر دانایی و علم و دانش است همانطور که صحیفه سجادیه دلیل بر حقانیت امام چهارم شیعیان، حضرت زین العابدین، امام سجاد(ع) می باشد.

وی افزود: پس از این دوران امام باقر و امام صادق(ع) تلاش زیادی در راستای ترویج علمی داشتند آنچنان که هر آنچه امروز مراجع و علمای شیعه دارند، همه بهره مند از دریای علم امام صادق(ع) بوده و هستند.

استاد دروس خارج حوزه علمیه خراسان با بیان این که شیعه و اهل سنت افتخارشان شاگردی امام صادق(ع) می باشد، اظهار داشت: هرآنچه امروز از اصول و اعتقادات، معارف، توحید، نبوت، امامت و ... وجود دارد از امام باقر(ع) و امام صادق(ع) رسیده آنطور که ۴ هزار نفر با حضرت مراوده علمی داشتند و حق بزرگی بر ما دارند.

 

دیگر خبرها

  • اجتماع بزرگ دختران دانشجو در حرم حضرت معصومه(س) + تصاویر
  • اعلام جشن‌های دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س)
  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • گرامیداشت اربعین شهادت شهدای کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد
  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • عرضه کتاب حاشیه‌نگاری‌ از دیدارهای رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر انقلاب در راه نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبرانقلاب در راه نمایشگاه کتاب
  • انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر معظّم انقلاب در راه نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳